TAKTVÄTT & BEHANDLING

Börjar ditt tak täckas av mossa, alg- och lavpåväxt? Taktvätt och behandling förlänger livslängden på ditt tak. Med tiden så får många tak moss-, alg– och lav-påväxt vilket är skadligt för taket. Påväxten gör att det binds fukt på taket. Vid kyla kan det resultera i frostsprängningar som kan leda till ett skadat tak som inte håller tätt. Det i sin tur tyvärr leder till dyra omkostnader. Att få sitt tak tvättat och behandlat mot mossa, alger och lav minimerar dessa risker samtidigt som det förlänger livslängden.

Kontakta oss  på Takvård i VÄ för rådgivning och kostnadsförslag.

FASADTVÄTT

Börjar din fasad bli smutsig och trist? Smuts på en fasad ser inte bara tråkig ut, den försämrar även livslängden på materialet. Därför är vår rekommendation att tvätta fasaden med jämna mellanrum. Vi kan hjälpa dig med fasadtvätten. Det är något vi på Takvård i VÄ gärna hjälper er med.

Att få bort all smuts, mögel och alger lönar sig för fasadens livslängd samtidigt som det förbättrar det estetiska utseendet. Det är också viktigt att man ser till att fasaden är fett och alg-fri innan man målar om sitt hus.

Kontakta oss  på Takvård i VÄ för rådgivning och kostnadsförslag.